Bingofika

När man spelar bingo är det alltid väldigt trevligt att fika. Det är en social mötesplats och en plats att umgås och då är fikan viktig. Spelar du på en fysisk bingohall finns det nästan alltid ett angränsande café eller ett som ligger i samma lokaler. Där sitter man mellan spelen och snackar, dricker kaffe och äter en bulle eller smörgås.

Spelar du bingo utomhus som tillexempel bilbingo, ja då är bingofikat nästan helt oumbärligt. Packa picknickkorgen full med godsaker, kaffe och saft. Det enda som man kan behöva tänka på är att fikat inte bör vara av den allt för kladdiga sorten. Man vill ju inte sabotera sina bingobrickor. Det bästa är kanske att fika som paus mellan spelen men fika bör man när man spelar bingo. Ofta när man är på bilbingo ser man hela familjer som packat in sig i bilen för att ha en trevlig stund tillsammans. Det ställs upp campingbord och hela baletten, där man dukar upp sitt bingofika och gör sig redo att spela. En filt i bakluckan fungerar bra det med.

När man spelar bingo online är det också trevligt att ha lite fika framför datorn. Då bör man dock verkligen se till att inte ha något som kladdar för mycket. Man vill ju vara lite rädd om tangentbord och så. Det kanske inte är att rekommendera att ställa ett fullt glas saft bredvid skärmen. Det kan vara bra att ha ett litet bord bredvid sig där man ställer fikat istället för på datorbordet. Så riskerar man inte att förstöra datorn i alla fall.